Van Engelenburg in Bedrijf ontwikkelt sinds 1997 doelgerichte bedrijfsconcepten, samen met gevestigde en talentvolle makers. Onze concepten zijn altijd sterk door hun eenvoud en inhoudelijke kracht.

Henrike van Engelenburg zegt over haar bedrijf:
‘Mijn bedrijf moet een plek zijn waar mensen samenkomen om te creëren. Het is een plek waar mensen vanuit speelsheid en nieuwsgierigheid een verbintenis met elkaar aangaan, niet gehinderd door het oordeel van een ander, maar zich gesteund voelen door talenten en krachten van anderen.

Cabaret, column, dagvoorzitterschap, debat en discussieleiding, entertainment en amusement, improvisatie, intermezzo, lied, personeelsvoorstelling, typetjes, voorstelling op maat, workshops..alles is mogelijk.

Elke voorstelling versgezet
Vakmanschap, versgezet en om direct te consumeren. Wij kleuren uw bedrijfsevenement, bijeenkomst, congres of seminar. Publiek wordt door artiesten wakker geschud. Een boodschap wordt pakkend gebracht door de inzet van onze artiesten. Niet voorgekookt en smaakloos, maar chic en speciaal voor u gemaakt. Geschreven, gemaakt of gecomponeerd voor die ene unieke gelegenheid. Geen voorstelling is hetzelfde. Resultaat: haute cuisine in uw bedrijf.

Wat goed is om te weten
Van Engelenburg in Bedrijf werkt uitsluitend met artiesten die ’s avonds in de theaters staan en een jarenlange ervaring hebben als podiumtijgers. Hun ervaring garandeert onze kwaliteit. Daar mag u op rekenen.

Voor alle op maat voorstellingen geldt
Per onderwerp en doelgroep wordt het juiste concept ingezet.
In overleg met de opdrachtgever wordt vastgesteld welk resultaat nagestreefd wordt.
De voorstelling kan zonodig op korte termijn gerealiseerd worden.
De duur van de voorstelling wordt vastgesteld in overleg met de opdrachtgever .

Voorbereiding en werkwijze
Aan al de voorstellingen gaat een persoonlijk of telefonisch intakegesprek vooraf. Hierin kunnen de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever en publiek besproken worden. Er wordt rekening gehouden met wat er leeft binnen uw organisatie.
Over de aanpak, organisatorische en financiële mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens
U vindt hier onze contactgegevens, of plaats direct een vrijblijvende optie voor de Zandtekenaar

Share This